‘Perspective’ in Cedar

What a wonderful contribution to the story of sustainable architecture. Here is an organic pavilion, called ‘Perspectives,’ a structure covered with Cedar Shingles, set at Surrey Hills Court, in the UK. Commissioned by Surrey Hills Arts and the Mittal Foundation, and designed by Giles Miller, it comes to provide a restful spot for contemplation within the beautiful scenic route on the Hills of Surrey, south of London. Inspired by etched words that people tend to leave in various public places, the architect used instead lines of poetry, initials and messages of love and memory, all contributed by local schools and residents, etching these words on the surface of the cedar shingles that cover the structure. Photography John Miller and Richard Chivers.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *